Golfshop

Välsorterad golfshop

DIMPLE AB är företaget som sedan 2001 drivit golfshopen på Kallfors.

Grundare var Johan Devinger som sedan 2005 haft David Cederquist vid sin sida. Från säsongen 2014 äger David shopen själv och driver den tillsammans med Madeleine Hofmann. Under perioden 2016-2021 fanns Dimple på både Kallfors och VIdbynäs perioden då Golf South STHLM introducerades. Idag finns Brand Ninja by Dimple AB på Kallfors och på nätet www.dimplegolf.se

Shopen på Kallfors var vid starten 20kvm, men har i takt med banans och spelarnas och även produktsortimenets utökande fyrdubblat sig till hela 80kvm. Inför säsongen 2014 var vi än av de få som utvecklade sig ytterligare och innefattade ”lifestyle” och ”active” med ex. Padelbana ”Kallfors Padel” allt för att följa kundens önskemål och vår golfanläggnings utveckling.

Shopens yta fylls varje säsong med nyheter från golfvärldens hetaste sortiment. Produkter som levererar äkta spelglädje! Som varje golfare vet, är att det alltid materialet som avgör resultatet!

Några av våra stora fördelar är att vi har drivning range på vår golfanläggning och en svingstudio, som gör att du alltid kan prova våra produkter både på rangen och banan innan du bestämmer dig för vad som är absolut bäst för dig. Att vi även finns på plats efter rundan för att få just Din feedback gör att vi gemensamt kan ta fram produkten som passar Ditt spel!

DIMPLE AB finner ni numera även på nätet: www.dimplegolf.se


Vi ser fram emot en fantastiks ny säsong med Er medlemmar, trevliga gäster, sköna sponsorer och grymma företagsgolfare!
Hoppas vi ses snart!

Bästa hälsningar
Madde och David