Restaurang

Kallfors Kök – Välkommen till vardagsrummet

Vi på Kallfors Kök vill att de skall vara en upplevelse och att vi sätter stort fokus på våra gäster, golfarna, lokalbefolkningen och det är öppet för alla! Vi vill skapa en känsla och en atmosfär där man upplever att man kommer hem till vardagsrummet. En avslappnad miljö där alla är välkomna.
Kallfors Kök strävar efter att vara det självklara valet för lokalbefolkningen, golfarna och gästerna.

Du kan även följa oss på Instagram!

Vi har Öppet Året Runt

Mårten Lindqvist krögare på Kallfors Kök 
Kort presentenation om vår krögare som driver Kallfors Kök:

Vår krögare heter Mårten Lindqvist, är 50 år och är uppvuxen i Nykvarn.
Han har 30 år i branschen, är en riktig entreprenör och har varit med och drivit flera kök. Mårten har varit köksmästare på flera ställen och driver idag en egen mat- och eventverksamhet med bland annat catering. Mårten bor i Strängnäs, är gift och har tre döttrar som alla är med och jobbar i restaurangen. Han spelar själv golf och älskar att resa.

Från sina många resor har han själv varit en frekvent restauranggäst och tagit många intryck. Denna blandning av influenser och intryck vill han nu dela med oss på Kallfors! Tänk en snygg pub i London, blandat med en tapasbar i Barcelona, med en mix av en liten kvarterskrog i Italien och en touch av svenskt smörgåsbord, så vill Mårten ha det. Visst låter det spännande!