Carina Bladh

Vägen tillbaka

För elva år sedan hände det som inte fick hända. Carina fick en stroke under ett tränigspass på gymmet och hamnade i koma. Efter några veckor vaknade hon upp och hade svårt med bland annat tal och rörelsefunktionen i kroppen. Men detta stoppade inte Carina, hon bestämde sig för att kämpa för att kunna leva ett så normalt liv som möjligt. Trots att vägen varit svår kan Carina göra det mesta själv idag, till och med spela golf med en hand.

2020 började Carina Bladhs resa inom golfen med hjälp av Malin Landehag och Per Sjöberg. De har tillsammas lyckats åstakomma fantastiska resultat och Carinas utveckling har imponerat på oss alla. Carina och alla våra andra paragolfare visar gång på gång att allt är möjligt och att vi lever i en tid där möjligheterna är fler än begränsningarna.

Carinas resa och golfprestation har inte bara imponerat på oss, utan även på SVT som nu gjort en fantastisk fin intervju med henne och hennes goda vän Madeleine Hofmann från Dimple AB. För att läsa mer om det kan ni klicka HÄR! 

På Daily Sports hemsida finns det även där ett fint repotage om Carinas resa som ni kan läsa om HÄR!

Följ henne även på Instagram, kontot The neXt peg hittar du HÄR.

Följ Carinas resa tillsammans med oss!